NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia elabora el Pla d'Acció Polígons 4.0

Una estratègia que posa a la ciutat en l'avantguarda de la millora i modernització de les seus àrees industrials

Gandia ha presentat el Pla d’Acció Polígons 4.0 per a la millora i modernització de les àrees industrials que ha estat elaborat conjuntament per l’Ajuntament i els empresaris del polígons Alcodar i Benieto i que situa a la ciutat a l’avantguarda del sector ja que el pla és pioner al territori valencià. El pla dibuixa el full de ruta dels pròxims 10-15 anys de la indústria gandiana però ambdós polígons podrien aconseguir en poc més d’un any la qualificació màxima com a àrea industrial avançada.

Com últim punt es fixa la millora de la competitivitat del teixit empresarial de Gandia.

El segon punt estableix l’impuls de la sostenibilitat, lluita contra el canvi climàtic i l’economia circular.

El tercer punt parla de governança i gestió estratègica de les àrees industrials i el quart de l’impuls de la indústria 4.0.

L’estudi s’ha realitzat en tres fases: la recopilació preliminar d’informació general; el treball de camp que ha inclòs entrevistes, tallers, visites i enquestes i l’elaboració del pla establint prioritats i fins i tot, el cost econòmic.. Els aspectes objecte de l’anàlisi han estat la Gestió i governança; Competitivitat; Subministraments; Medi Ambient; Serveis; Seguretat i Tecnologia i Teleco.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.