NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Jorge Rodríguez visita la Fira Home Textiles Premium de Madrid

La Vall d'Albaida i Ontinyent participen amb 21 empreses que aposten per la modernització i la sostenibilitat

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez ha visitat la 21 edició de la Fira Home Textiles Premium de Madrid que se staà celebrant entre el 11 i el 13 de setembre, acompanyat per regidor d’economía Paablo Ubeda, per recolzar les 21 empreses ontinyentines i de la Vall d’Albaida allí presents després d’haver sobreviscut al tsunami de la crisi gràcies a l’aposta per la modernització, la innovació i el disseny.

Al seu recorregut pels stands ontinyentins, l’alcalde animava a les empreses a seguir creixent per tal afrontar els reptes dels mercats internacionals per a les exportacions.

L’alcalde ha avocat per la reducció del cost energètic de les empreses espanyoles mitjançant les energies netes i ha manifestat l’aposta ferma del govern ontinyentí per aquestes

Una visita a la fira del tèxtil que ha servit per recolzar a totes les empreses de la localitat i de la Vall d’Albaida  però també per a ratificar la força i l’esperança d’aquest sector tant important per d’Ontinyent Principio del formulario


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.