NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Beniarjó homenatja a la dona més major en el Dia dels Pensionistes

Festes de Setembre

A pesar de l’alerta roja per fortes pluges, el dijous dijous 12 de setembre Beniarjó va donar l’inici oficial al programa de les Festes de Setembre amb la Festivitat de Sant Cosme i Sant Damià, també coneguda com el Dia dels “Pensionistes”.

Unes festes les de Beniarjó que en realitat es van encetar la nit del  dimecres.

Després d’un emotiu sopar, la jornada del dijous es va centrar en el reconeixements de les persones mes ancianes del municipi a les que ret homenatge. Així a les 12:30 del migdia la parròquia de Beniarjó va acollir una solemne missa en honor als Sants Metges on també es va condecorar a la veïna Isabel Viñó Albinyana.

Un acte que porta vora 5 anys celebrant-se a la localitat i que es pretén mantenir al llarg del temps com a tradició festiva

Un programa de festes de setembre que va continuar durant la nit del dijous i que conclourà el diumenge dia 15 de setembre amb la solemne processo al Santíssim Crist de l’Empar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.