NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La pluja dóna treva per inaugurar la Fira de Setembre

Amb la tradicional cercavila i inauguració de l'exposició de fotografia

El programa d’actes es va alterar pel temporal de pluges però l’oratge finalment va donar treva i la inauguració de la Fira de Setembre de Canals va tenir lloc com estava previst: amb la tallada de la cinta per part de l’alcaldessa, Mai Castells i les Festeres de Gràcia, Rocío Alcalde i Lola Prats a l’Avinguda Vicent Ferri i la posterior cercavila amb l’acompanyament de música de dolçaina i tabal per arribar a Ca don José i inaugurar l’exposició fotogràfica Fira de Setembre, una cita anual ineludible que ja va per la trenta-setena edició.

L’exposició romandrà a la instal·lació fins al 30 setembre però aquesta cita també va incloure el lliurament de premis. Un jurat compost per Juan Carlos Corbacho, Vicent Guill i Francisco Gil va atorgar el primer premi a José Emilio Sancho per aquesta fotografia titulada la Mascletà i dotada amb 110 euros; la segona posició fou per a Josep Pastor amb l’obra “Foto-4” i 100 euros de premi; en tercer lloc i amb 90 euros, s’imposaria David Fayos amb “Parada obligatòria” i Vicent Bermúdez completa el pòdium en quarta posició i 70 euros de premi per “La foguera de Canals-2”. Es dóna la circumstància que el guanyador és a més, president d’AFCA, organitzadora del certamen.

L’obra capta un moment molt entranyable que cada any es viu a la gran mascletà de les festes de Sant Antoni.

El tema del concurs es circumscriu a Canals i els seues annexes amb tècnica a color però les festes patronals sempre protagonitzen molts dels treballs.

La resta de cites sí van tenir lloc a cobert. La previsió dels organitzadors va permetre salvar gran part del programa inaugural.

En quant a demà dissabte també serà el pavelló municipal l’espai elegit per al ball de disfresses i la discomòbil posterior. El diumenge també anirà al pavelló i a la mateixa hora anunciada, 19.30 hores, la mostra de Danses de Fira.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.