NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Beniarjó cuina paelles per a 600 persones dins de les Festes de Setembre

El dissabte 14 fou el dia dedicat a la Verge del Perpetu Socors

Les festes de setembre de Beniarjó tenen lloc cada any al tercer cap de setmana d’aquest mes per aprofitar al màxim els últims dies d’estiu. Un programa curt en el temps però ple de cites religioses i lúdiques que s’han pogut celebrar malgrat les inclemències climatològiques. El dissabte 14 fou el dia dedicat a la Verge del Perpetu Socors i moltes cites foren al seu honor encara que el que hui ens interessa és una de tipus gastronòmic amb aquesta paella gent, punt d’unió i de germanor per a les 600 persones que acudiren al carrer de l’estació.

Xiquets, joves i majors acudiren a aquesta cita al voltant de la taula amb el plat que millor representa als valencians.  Les paelles es cuinaren a gas a aquests calders de grans dimensions. Després tocaria preparar-les per escudellar. I així, els participants, molt nombrosos com s’aprecia en aquesta llarga cua, arreplegarien el seu plat per degustar-lo en bona companyia, uns al carrer; altres dins de les carpes.

 

 

El programa d’actes ha estat confeccionat pels festers d’aquest 2019, una colla de 14 joves molt ben avinguts.

 

 

Poc després amb la panxa ja plena i al mateix emplaçament tocaria gaudir de la discomòbil que va oferir un repertori musical per a tots els gustos per a no deixar de ballar durant tota la vesprada.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.