NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Beniarjó celebra la cavalcada de disfresses dins de les Festes de Setembre

Un acte que transcorre amb normalitat a pesar de les previsions de pluja del divendres de vesprada

El divendres 13 de setembre Beniarjó va acollir el dia en honor a la Mare de Deu dels Dolors. Una jornada en la que son els festers i les festeres els i les protagonistes.

A pesar de la previsió de pluges, el programa d’actes es va poder seguir amb normalitat i a les 19:00 de la vesprada va donar inici la cavalcada de disfresses, organitzada i patrocinada per la Confraria Verge del Perpetu Socors.

Tota la localitat va eixir al carrer al ritme de la batukada, amb diverses caracteritzacions, moltes d’elles elaborades a mà

Un esdeveniment molt ben acollit pels habitants de totes les edats en el que va predominar la creativitat en els dissenys, el bon ambient i la diversió

I perquè l’important a les disfresses es fer festa i fer banda en companyia dels amics ningú no a voler perdre’s aquesta proposta lúdica, que la pluja permitent a tothom gaudir de la vesprada i de la cavalcada de disfresses.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.