NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Patricia Viñes i Marives Puchades Falleres Majors de Xàtiva 2020

Les representants de les Falles de l'any que ve, viuen el seu primer acte amb la presentació pública en Sant Domènec

Les falles del 2020 de Xàtiva comencen a ser una realitat. El passat divendres i per primera vegada a Sant Domènec tenia lloc la presentació pública de les que a partir del 27 d’octubre seran falleres majors de Xàtiva, Patricia Viñes i la  xiqueta Marives Puchades; acte que estava previst inicialment als jardins del Palasiet i que es traslladava a l’interior de l’ex-convent per les inclemències meteorològiques. La cita, que va registrar un ple total s’encetava amb la desfilada de Laura Martí i Carmen Pavia, les màximes representants al present exercici.

Patricia, nascuda en 1990 pertany a la falla Joan Ramón Jiménez des de 1992 i ja va ser fallera infantil de la comissió en 2009 i major en 2014; per la seua banda Marives Puchades que té deu anys pertany a la Ferroviària.

A la cita no faltaren la nova regidora de Falles, Maria Beltrán i nombrosos membres de la corporació municipal.

Serà el 27 d’octubre quan tinga lloc el nomenament de les noves fallers i substituisquen a Laura i Carmen.

El calendari faller es completa en octubre amb la cavalcada del ninot infantil el diumenge dia 6 pel matí i el dissabte posterior, 19 per la vesprada, a partir de les set.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.