NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Beniarjó conclou les festes patronals amb la processó del Santíssim Crist de l'Empar

Junt a la imatge del Crist també s'ha processonat a la Verge del Perpetu Socors

El diumenge 15 de setembre Beniarjó va concloure les festes patronals amb una ultima jornada festiva, dedicada al Santíssim crist de L’Empar.

A les 11:30 del mati, es va recollir al festers i festeres amb un passacarrer on va ressonar la musica de la Banda Ausiàs March de Beniarjó. Un per un els i les representants de les festes del 2019 van anar eixint de les seues cases i es van unir a la comitiva,  direcció a l’església de la localitat. Un total de 15 joves van recórrer els carrers, engalanats amb les seues millors gales, elles amb vestit llarg de colors vius i ells amb trage.

A les 12:30 va donar inici a la Parròquia de San Juan Bautista una solemne missa en honor al Santíssim Crist de l’Empar, cantada per l’Orfeó Real de Gandia. Els festers i festeres van ocupar els primers llocs al temple i van participar activament de la cerimònia dedicant unes paraules al Crist i als devots allí presents. A més la festera major va honrar aquest acte religiós amb una corona de flors que es va depositar a l’altar junt al crist.

Un acte religiós on la solemnitat es va palpar també a través de la musica coral que va omplir el temple d’un ambient molt especial, des de el principi fins al final de la cerimònia. Un acte que va concloure amb la combregació de tots els presents i una foto commemorativa dels festers a l’altar.

A l’eixida el Parc Ausiàs March va albergar una mascletà a càrrec de la pirotècnia Borredà, que va marcar el punt i final a les celebracions del mati.

I ja de vesprada, les celebracions van continuar com al mati. Amb un passacarrer amenitzat pels sons de la Banda Local que va recollir a les 20:00 de la vesprada a cadascun dels festers i les festeres, que guaitaven a les portes de les seus cases per dirigir-se fins la parròquia. Molts d’ells  van ser rebuts amb traques i castells.

D’aquest mode, a les 21:00 va donar inici l’últim dels actes del programa de les festes patronals de Beniarjó: la solemne processó en honor al Santíssim Crist de l’Empar enguany acompanyat per la imatge de la Verge del Perpetu Socors que no va poder processonar el dissabte degut a la pluja

Un acte religiós que va congregar a veïns i veïnes, als festers i festeres i a la corporació municipal en una cerimònia de cloenda en la que tothom va aprofitar l’ocasió de rendir-li culte a les benvolgudes imatges pels carrers del municipi, acomiadant-se així de les festes fins l’any que ve.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.