NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El ball i concurs de disfresses de Canals es trasllada al pavelló municipal per la pluja

Un esdeveniment de Fira que es celebra amb èxit de participació i originalitat en les vestimentes

Foren unes disfresses atípiques però no per això menys participatives i plenes d’enginy perquè ací a Canals, la gent s’ho curra molt. El temporal de pluja va obligar a canviar bona part del programa de la Fira de Setembre i la desfilada no va tenir lloc al carrer sinó a la pista del pavelló Ricardo Tormo però primer els participants havien d’apuntar-se per poder arreplegar alguns dels premis convocats.

El jurat també va tenir en compte els materials utilitzats i especialment si són reciclats; el muntatge escènic i la vistositat i originalitat de les disfresses. I veient les imatges podem assegurar que la deliberació no fou gens fàcil; alguns dels premiats foren aquest grup de quadres famosos de pintors de renom com Picasso, Van Gogh o Frida Khalo i aquesta família que elegia com a tema un carrusel de fira on no falta cap detall, ni la taquilla; (tens foto) altres foren Freddy Mercury i la Caballé, parella musical al tema “Barcelona” dels Jocs Olímpics de 1992. L’alegria va estar present en tots els premiats.

Altres no aconseguiren guanyar però la imaginació es va palpar en totes les temàtiques elegides pels participants: ací els jardiners reguen uns

testos plens de flors ben colorides; els globus rosa s’amunteguen en aquesta vestimenta; per a jugar a cartes podem utilitzar aquesta baralla; si busquem un regal podem elegir entre aquestes nines; també trobem llavadores; costurers;  un dragó xinés o màquines de xiclets.

Hi ha que busca en la televisió la seua font d’inspiració com és el cas de la sèrie La casa de papel o altra de dibuixos animats mítics com David en Gnomo. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.