NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva presenta la programació de tardor del Gran Teatre

Amb una desena d'espectacles variats per a tots els gustos

Un total de deu espectacles de tot tipus s’han programat per a aquesta tardor al Gran Teatre de Xàtiva. Una nova temporada que s’inicia el proper 4 d’octubre amb un concert homenatge a Emili Vera a càrrec de Pep Gimeno Botifarra.

En octubre també es posa en escena dansa urbana amb l’actuació de Iron Skulls i l’espectacle “No sin mis huesos” el dia 18; per al 25 es gaudirà de l’òpera “Pagliacci” de Ruggero Leoncavallo. En novembre el teatre serà protagonista amb tres funcions; el dia 2 la companyia Perros Daneses presentarà “La capilla de los ninos” mentre que el 22 es realitzarà l’espectacle “Incendis” a partir del text de Wajdi Mouhawad. El dia 9 el teatre serà per a tota la família amb “Estrella” de Marie Teatroa i el 16 circ “Yolo” de la companyia Lucas Escobedo. Aquest mes també es porta ballet clàssic de la mà del Ballet Nacional Rus de Sergei Radchenko que interpretarà “El cascanueces” de Tchaikovsky.

En desembre dues obres teatrals més tancaran la programació. El dia 14 la companyia Sutottos presentarà l’obra “Inestable” i el 26 amb motiu de les festes nadalenques el teatre infantil serà protagonista amb “Pinocho, un musical para sonar” a càrrec de Trencadís Produccions.

Les entrades per als espectacles aniran des dels 5 als 8 euros en el cas del teatre familiar fins als 24-26 euros en el cas de l’Òpera. El preu de les funcions teatrals es manté entre els 8 i els 12 euros. Les entrades es poden comprar en la Casa de la Joventut els dies laborables, en horari de 12 a 14 de la vesprada, així com en la taquilla del Gran Teatre des d’una hora abans de la funció i a la pàgina web d’Instanticket.

A més a més, el Gran Teatre de Xàtiva també albergarà almenys una desena d’activitats culturals organitzades per associacions culturals i educatives; entre elles un acte benèfic d’ACOFEM, el comiat de les falleres majors 2019, concerts de Santa Cecília o de Nadal.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.