NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El temporal de pluges deixa entre un 20 i 30% de cases inundades inhabitables

Generalitat i Ajuntament coincideixen en la necessitat de donar una solució integral als problemes

El vicepresident segon de la Generalitat Valenciana i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau s’ha reunit amb l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez per estudiar solucions a la situació de les famílies que no poden tornar a les seues cases al carrer de la Cantereria. Ahir fou dia de neteja i de valoració tècnica de l’estat en què es troben i ja s’han donat les primeres estimacions, entre el 20 i 30% de les cases podrien no ser habitables; motiu pel qual el vicepresident afirmava que “Ontinyent ha de ser una prioritat per a les administracions públiques”.

Tant l’alcalde com el conseller coincidien en la necessitat de donar una solució integral als problemes que presenta la zona en episodis de fortes pluges que s’agreugen pel canvi climàtic.

I de danys en vivendes passem als danys causat al sistema de depuració d’aigües de la ciutat que es xifren en 8 milions d’euros. Els desperfectes s’han produït als dos principals col·lectors de la ciutat i la parada de la depuradora el que està provocant l’abocament diari d’al voltant de 9.000 m3 d’aigües residuals urbanes i industrials dels termes d’Ontinyent i Agullent al Clariano.

Una situació que serà més greu a mesura que el cabdal de pluja baixe, deixant al riu únicament aigües residuals sense depurar.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.