NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El delgat del govern es reuneix amb representats de municipis de la Costera i la Vall afectats per la DANA

Una mediació per informar de l'ampliació de les ajudes estatals

El delegat del Govern en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio ha mantingut una reunió amb representants d’Ontinyent, Aielo de Malferit, la Font de la Figuera, Vallada i Moixent per analitzar els efectes de la DANA a aquestes localitats. En la trobada, que tenia lloc en Moixent, el delegat va donar compte de les ajudes estatals de Protecció Civil a les que poden optar els damnificats; unes subvencions que s’ampliaran al Consell de Ministres d’aquesta divendres mitjançant un nou Real Decret que tractarà de satisfer les demandes dels afectats, podent ampliar, a més, els terminis de presentació de sol·licituds per pal·liar els danys.

Al mateix Consell també es traslladarà una proposta de l’Ajuntament d’Ontinyent per incorporar una nova modalitat d’ajudes directes de primera necessitat dirigides a corporacions locals. I és que a la ciutat el consistori està pagant el lloguer, dinar i medicaments als 44 veïns de Cantereria que no tenen vivenda on refugiar-se.

La crescuda del barranc del Bosquet que es va desbordar en la part del Llavador i del Cànyoles va fer que Moixent visquera moments de tensió.

Vallada fou una de les localitats amb més acumulació de pluja en només 24 hores, més de 196 l/m2.

Al cas de la Font de la Figuera les pluges van inundar les vies de l’AVE.

Des de la Font, a més,  reclamen urgència per poder salvar la verema d’enguany de la que falta un 70% per collir. En Aielo de Malferit la crescuda del Clariano va fer desaparèixer el pont d’Allà Baix del s. XVI.

El delegat del govern va demanar des d’un principi unitat entre les administracions per a respondre a aquesta situació, el que està complint-se. Al cas de la Diputació de València, els tècnics de Divalterra i Carreteres estan recorrent el territori.

A la reunió de Moixent també assistiren tècnics de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer així com de la Demarcació de Carreteres de l’Estat i de les Àrees d’Agricultura i Protecció Civil de la Delegació del Govern.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.