NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El vi dels Alforins, a la Nau

Vi, paisatge i cultura es donen cita en València

El Centre Cultural La Nau de València es convertia una vegada més en bressol de la vinicultura amb una nova jornada amb matisos lúdics però amb caràcter cultural i acadèmic titulada “Territori i comunicació: les Terres dels Alforins”.

L’acte fou inaugurat pel rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, el president de la DOP València i el president de l’associació Terres dels Alforins, Miguel Velázquez. La vessant acadèmica es va plasmaren una taula redona on participà, entre altres, Miquel Francès, professor del Departament de Teoria dels Llenguatges i Ciències de la Comunicació i responsable de comunicació de l’associació. La seua intervenció va versar sobre “Comunicació, imatge i paisatges culturals”.

La jornada va finalitzar, com no podia ser d’altra manera, amb una degustació de vins de Terres dels Alforins amenitzada per la Unió Artístic Musical de Fontanars dels Alforins i exhibició de la tradicional “dansà” de la Font de la Figuera, ball per parelles al ritme de tabal i dolçaina. Aquesta ja afamada marca de territori enològic aglutina als municipis de la Font de la Figuera, Moixent i Fontanars dels Alforins, un triangle de bellesa i diversitat paisatgística que ja ha sigut batejat com la “Toscana valenciana”.

Aquesta jornada, dirigida al públic en general, és fruit de la fructífera col·laboració entre les Terres dels Alforins i la Universitat de València, una tasca comú que s’inicià en 2012 gràcies a un conveni signat entre ambdues institucions amb la finalitat de potenciar aquest territori entre entitats públiques locals, els agents socioeconòmics i els investigadors de la Universitat. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.