NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Maria Josep Amigó visita les obres de Casa Paquita la Moruna futura EPA

També visita l'Associació de Malalts d'Alzheimer AFA Canals, amb motiu de la celebració del dia mundial de l'Alzheimer.

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, ha visitat les obres de l’escola d’adults, i l’Associació de Malalts d’Alzheimer AFA Canals, amb motiu de la celebració del dia mundial de l’Alzheimer.

D’aquest mode, Amigó ha estat a la Casa de la Cultura, coneguda com Casa de Paquita la Moruna, on les remodelacions van subvencionades pel Pla d’Inversions Sostenibles de la Diputació. Es tracta d’un edifici que albergarà la futura escola de persones adultes a la localitat

Parlem d’una instal·lació remodelada amb el Pla de Millora d’Espais Educatius Municipals 2018-2019 pel qual,  totes les escoletes infantils i d’adults a més dels conservatoris de titularitat municipal reben una ajuda de 38.000 euros per realitzar obres de millora de les seues instal·lacions.

A la comarca de la Costera, a més de Canals, també han rebut l'ajuda d’aquest pla, l'Alcúdia de Crespins, Barxeta, la Font de la Figuera, el Genovés, Moixent, Montesa i Rotglà i Corberà.

A més, de la visita a les obres de Casa de Paquita la Moruna, Amigó també s’ha apropat a fins a l’Associació de Familiars i Persones amb Alzheimer i Altres Demències AFA Canals, amb motiu de la celebració a aquest centre del dia Mundial del Alzheimer. Una commemoració en la que també han participat els xiquets i les xiquetes de l’etapa d’infantil del CEIP Vicent Rius.

La Vicepresidenta ha gaudit de la companyia de les persones majors però també de l’energia dels menuts.

Una visita al municipi en la que la Vicepresidenta també ha aprofitat per a acostar-se fins a la comissaria de la policia local i donar l’enhorabona als agents per l’actuació davant els successos provocats per la DANA


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.