NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Sense acord a la Mancomunitat de la Vall d'Albaida

Un succés provocat després de retirar Compromís el seu recolzament per la gestió de la canera

El socialista i alcalde de La Pobla del Duc, Vicent Gomar no ha aconseguit els vots suficients per a la seua reelecció com president de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida malgrat ser l’únic candidat. En teoria hi havia un preacord entre les diverses formacions respecte al repartiment de delegacions de govern però al plenari,  Compromís, que ja comptava amb la vicepresidència primera per a l’alcalde d’Albaida, Josep Albert i les àrees de Medi Ambient i Cultura va voler incloure entre les competències a gestionar, la canera comarcal.

Per la seua banda, el PSPV va incidir en què, tradicionalment, aquesta àrea ha estat vinculada a Agricultura, delegació que s’ha ofert a La Vall Ens Uneix, junt a Educació.

Al final, tant Compromís com el PP votaren en contra i forçaren un empat a 30 paperetes.

Gomar sí va comptar amb el recolzament de la Vall ens Uneix, formació independent que es va mostrar molt crítica amb la nova normativa derivada de la Llei de Mancomunitats per la situació de infrarrepresentació que genera la desaparició del criteri poblacional. Ara cada ajuntament disposa de dos membres en la Mancomunitat amb independència del número d’habitants del municipi.

El PP va justificar el seu vot en contra també per la infrarrepresentació. També criticarien el repartiment de delegacions entre PSPV i Compromís per a fer política i la gestió de la crisi del fem.

Com veiem aquest fou un plenari convuls i ple de retrets on els nous membres foren incapaços d’elegir president. Vicent Gomar continuarà així com a president en funcions de l’entitat supracomarcal fins que es convoque un nou ple.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.