NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Festes Majors l'Alcúdia de Crespins 2019

dedicades al Santíssim Crist del Mont Calvari i a la Verge de La Divina Aurora

L’Alcúdia de Crespins ha celebrat les Festes Majors 2019 en les que es ret homenatge al Santíssim Crist del Mont Calvari i a la Verge de La Divina Aurora. Unes celebracions carregades d’actes previs com el ja veterà concurs de fotografia, que van arrancar oficialment el 25 d’agost amb la presentació de Laura Bonany com a festera major. Un variat i ampli programa d’actes de tot tipus i per a tota la ciutadania que han albergat cites gastronòmiques com la nit de cassoles i la de paelles, amb actes divertits i lúdics com les disfresses i les carrosses i amb tradicions religioses multitudinàries com l’espectacular pujada del crist a l’ermita. Un acte que culmina amb les festes Majors de l’Alcúdia de Crespins. Unes festes que any rere any superen expectatives i sorprenen a totes les persones que decideixen formar part d’elles.

A pesar de les previsions de pluja sobre tot, al tram final, l’Alcúdia de Crespins ha viscut unes festes 2019 inoblidables que l’oratge ha respectat. Un any que guardarà en la memòria Laura Bonay i la seua comissió de festers, on s’ha notat la implicació de la regidoria de festes per a que tot esdevinguera de forma correcta. On la implicació participació i devoció dels veïns i veïnes ha fet si cap que les festes majors de l’Alcúdia foren mes grans que mai i on s’ha aconseguit enaltir la unió en germanor i el bon ambient, de tota la localitat en tots i cadascun dels actes preparats.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.