NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La gota freda causa 15 milions en danys provisionals al terme

Destaquen els 9 milions que s'estima costaria condicionar de manera permanent el sistema de depuració d'aigües

L’Ajuntament d’Ontinyent ha fet un balanç inicial dels danys registrats per l’històric episodi de pluges registrats a la ciutat, que ha deixat provisionalment més de 15 milions d’euros en desperfectes als bens públics.

D’aquesta quantitat destaquen els 9 milions que s’estima costaria condicionar de manera permanent el sistema de depuració d’aigües per fer front a nous episodis com aquest i que a hores d’ara està vessant 9.000 m3 diaris d’aigües residuals urbanes i industrials el que genera dos problemes importants.

 

 

La propera setmana ja s’hauran pres mesures provisionals però per al govern es necessita una millora definitiva; motiu pel qual ja s’ha demanat una reunió amb la conselleria de Medi Ambient.

 

 

Per altra banda, des de la brigada d’obres i les empreses contractades com a reforç amb la intervenció de 6 retroexcavadores, s’han fet més de 60 actuacions a camins; 22 d’ells necessitaran d’un treball de més calat per un import amplament superior al milió d’euros.

 

 

Pel que fa als afectats pel desbordament del Clariano al seu pas pel carrer de la Cantereria, 44 persones van ser reallotjades a l’alberg Municipal Perú i l’hostal. Ahir mateixa 16 d’elles van poder tornar a les seues cases.

 

 

Al conjunt del carrer de la Cantereria hi ha 100 immobles, dels quals 40 s’han vist afectats. D’ells, 22 requereixen d’apuntalaments, reparacions de goteres i actuacions senzilles que finalitzaran la setmana que ve; altres 10 tenen danys moderats i els 8 restants estan en situació “molt greu” que no permet la seua ocupació.

 

 

Quant a edificis municipals 28 són els que compten amb desperfectes això sí, de oca envergadura que ja estan resolts o en vies de resolució.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.