NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Interrelació entre joves i ancians

Desenes d´estudiants del col?legi Puresa de Maria participen en un projecte intergeneracional en el centre de majors La Saleta d?Ontinyent

Desenes d’estudiants del col·legi Puresa de Maria d’Ontinyent han participat en un projecte d’intercanvi intergeneracional que s’ha clausurat amb la presència de la directora general d’Acció Social i Majors, Pilar Albert. Cançons de Nadal i acompanyament als majors han aprofitat a tots per a enriquir-se mútuament durant tres setmanes.

Enguany ha sigut intens per als 118 residents i els 60 treballadors de La Saleta, un centre on valoren molt les activitats complementàries com aquesta, en la que els joves interactuen i valoren als seus majors.

Com veuen a les imatges, els menuts i els majors es donen la mà en un acte emotiu que aprofita per a celebrar els Nadals en germanor.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.