NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Ajuntament executarà totes les obres previstes al Pla Edificant

Serà en aquesta legislatura amb un pressupost per valor de més de 8,7 milions d'euros

La Conselleria d’Educació garanteix la total execució al llarg d’aquesta legislatura del Pla Edificant a la ciutat de Xàtiva, que suposarà una inversió de més de 8,7 milions d’euros. Mitjançant aquest pla, la Conselleria adjudica els fons econòmics per a millorar o construir centres educatius nous i els ajuntaments són els que realitzen les obres.

A hores d’ara ja hi ha assignats més de 7 milions d’euros de Conselleria per construir el CEE Pla de la Mesquita i l’ampliació del Josep de Ribera. El nou col·legi Pla de la Mesquita suposarà una inversió de 6 milions i la licitació del projecte es farà abans de finalitzar aquest 2019 amb la perspectiva de que cap el mes de maig de 2020 s’estiga ja en disposició d’iniciar la licitació de les obres. Pel que fa a l’institut Josep de Ribera s’està a l’espera de rebre el projecte, ja realitzat, per tal d’iniciar la licitació d’obres on s’invertiran 1,2 milions per a construir un nou aulari. En quant al col·legi Teresa Coloma, amb un pressupost de 315.000 euros, s’està a l’espera de què la Direcció Territorial comunique a l’Ajuntament una esmena respecte a unes dades del projecte; mentre que als centres de la Costera, vora 480.000 euros i l’Attilio Bruschetti, amb 705.000, el consistori està preparant la documentació pertinent perquè Educació puga delegar les competències i adjudicar els fons.

En aquest últim centre, l’Attilio, les millores arribaran tant a l’edifici principal com el secundar. Al principal s’instal·larà un ascensor, es reformarà i ampliarà la cuina, es renovarà la instal·lació elèctrica, paviments i fusteria metàl·lica i es col·locaran falsos sostres en totes les aules. En la Costera destaca la substitució de les cobertes de placa de fibrociment, eliminant així la perillositat que representa l’amiant.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.