NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El III intercanvi de dolçaines i tabals d'Ondara tanca les celebracions del Festacarrer

Amb l'actuació de la colla d'Algemesí i de l'Associació Sifasol de Benissa

Ondara ha celebrat aquest cap de setmana la 24 edició de la Festacarrer. Un esdeveniment que ha ofert una gran mostra d'activitats de la cultura popular valenciana des de la vesprada del divendres amb la presentació, el premi de composició, el sopar i l'actuació de la Colla del Cànter, fins al migdia del diumenge quan es va celebrar “A toc de Vermut” el III Intercanvi de Dolçaines i Tabals Vila d'Ondara.

La Colla convidada, la d’Algemesí es va donar cita amb la Colla d’Ondara en el carrer General Boix que es va condicionar amb un escenari i cadires. Primer uns i després altres, van interpretar peces tradicionals però també altres d’artistes actuals baix l’atenta mirada d’un gran nombre de veïns i veïnes que van acabar per plenar els llocs inclús quedant-se alguns dempeus.

Aquest intercanvi musical va demostrar les grans possibilitats musicals i la versatilitat que ofereixen aquests instruments fortament vinculats a la interpretació casi exclusiva de peces del folklore valencià.

Un esdeveniment del que també van participar la secció de vents metalls i percussió de la Unió Musical d'Ondara i la secció rítmica i de veu de l'Associació Sifasol de Benissa.

La espectacular actuació vocal d’ aquesta  jove artista, que va delitar al públic amb la seua veu, va servir de tancament al tercer intercanvi de Tabals i Dolçaines integrat en el Festacarrer d’Ondara on des de fa 24 anys es treballa per potenciar la tradició valenciana.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.