NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nova sentència desfavorable referent a la Ciutat de l'Esport

L'Ajuntament haurà de fer front al pagament de quasi 275.000 per l'expropiació en 2008 de terrenys d'aquest recinte

Una nova sentència desfavorable engrosseix un poc més la factura dels sobrecostos de la Ciutat de l’Esport de Xàtiva; en aquest cas per l’ocupació il·lícita d’uns terrenys amb motiu de la seua construcció que es remunta al 2008. Ara l’Ajuntament haurà de fer front a quasi 275.000 euros. El demandat, propietari de la parcel·la, va interposar en 2011 un recurs davant el Jutjat Contenciós-Administratiu per l’acord municipal a l’hora d’adquirir els terrenys, el qual va ser desestimat; posteriorment va apel·lar al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana que en 2015 l’estimava i revocava la sentència apel·lada. Així mateix, el TSJCV va estimar parcialment el recurs contenciós-administratiu i va anul·lar l’acord municipal, per ser contrari a dret.

L’Ajuntament de Xàtiva va informar de la impossibilitat d’executar la sentència en quant a la devolució dels terrenys a l’interessat, ja que la Ciutat de l’Esport de Xàtiva va ser entregada a l’ús públic i inaugurada el passat any 2011. És per això que l’Auto del Jutjat va acordar substituir l’execució de la sentència pel pagament del valor del sòl ocupat, un total de 219.003 euros, incrementat en un 25% amb motiu de l’ocupació il·lícita, el que suposa una xifra total de 273.753 euros. L’Ajuntament va recórrer aleshores el valor del sòl fixat pel perit, però la pretensió va ser desestimada el passat mes de febrer del 2019.

Pagament que es realitzarà mitjançant el Fons de Contingència de l’Ajuntament.

La Ciutat de l’Esport no deixa de deparar males notícies al consistori. Al pagament de més d’1´5 milions en sobrecostos reclamats per la constructora Acciona es suma el crèdit per saldar 1 milió en expropiacions. Ara s’ha de fer front a altra despesa addicional de 273.753 euros.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.