NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El bus urbà d'Ontinyent serà gratuït a partir de 2020

A més de renovar la flota d'autobusos per altres mes eficients, s'incorporarà una segona línia de connexió

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha anunciat que tot el transport urbà de la ciutat passarà a ser gratuït a partir de l'any que ve. Es tracta d'una mesura pionera en les ciutats de més de 30.000 habitants a Espanya i es preveu que entre en vigor el pròxim 1 de gener de 2020, coincidint amb la finalització del contracte vigent del servici de transport urbà.

A més, el transport urbà Ontinyent passarà a tindre dos línies d'autobús fixes i les parades geolocalitzades, a més d'autobusos menys contaminants. A la primera línia ja en funcionament es tractarà de reduir el temps del viatge

La gratuïtat del transport públic d’Ontinyent naix amb motiu del dia Europeu Sense Cotxes, que es  celebra l’1 de gener, però Ontinyent ha manifestat que a la localitat el servici es mantindrà gratis de forma indefinida.

Amb l’objectiu de fomentar l’ús del transport públic i també de fer-lo mes eficient.

Segons el càlculs dels tècnics municipals, el nou contracte del transport urbà municipal eixirà a concurs per 250.000 euros i els ingressos anuals són actualment de 30.000 euros, amb una mitjana diària de 110 passatgers.

A més, al concurs del nou contracte de les línies d’autobús urbà, es puntuarà l'oferta de les empreses que aporten vehicles elèctrics, híbrids o a gas.

Cal recordar que l’Ajuntament està treballant també en altres aspectes en matèria de mobilitat sostenible.

Sens dubte una ciutat implicada en el foment de la mobilitat sostenible, que oferirà un servei amb l’eficiència millorada, no sols des del punt de vista mediambiental sinó també funcional, atorgant la millor connexió i comoditat possibles als usuaris, emprant una flota d’autobusos respectuosos amb la natura.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.