NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Visites guiades al jaciment iber La Bastida de les Alcusses

Es traslladen al cap de setmana del 5 i 6 d'octubre

S’hauria d’haver celebrat el passat 21 i 22 de setembre però l’efecte de les passades pluges i l’adversa previsió meteorològica va fer que la dotzena edició de “Viu un cap de setmana amb els ibers” s’aplace als dies 5 i 6 d’octubre. Parlem de les visites guiades al jaciment de la Bastida de les Alcusses de Moixent que cada any organitzen el Museu de Prehistòria de l’àrea de Cultura de la Diputació i l’Ajuntament.

El programa d’activitats no ha sigut modificat i inclou les visites de 9.30 a 12.45 i de 16.30 a 17.45 amb personatges de l`època. Enguany s’endinsen en el tema de la percepció del temps entre els ibers. A més els turistes podran conèixer els detalls de les excavacions on els arqueòlegs explicaran les novetats dels treballs d’aquesta campanya i mostraran objectes i troballes rellevants. També al casc urbà hi ha organitzades diverses activitats lúdiques, recreacions i una fira d’artesania. El Museu Arqueològic de Moixent romandrà obert durant les jornades.

En aquest 2019 la campanya d’excavacions s’han centrat en els habitatges situats junt a la Porta Oest. Aquest sector de l’assentament, en estudi des del 2008, ha proporcionat resultat sorprenents i inesperats, en constatar una complexa història: tant abans com després de la construcció del poblat, al segle VI a. C van haver també ocupacions a la zona.

Aquest emblemàtic jaciment de Moixent és monument històric-artístic des de 1931.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.