NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Diputació anuncia una renovació i millora de les oficines de gestió tributària

Així ho ha anunciat Vicent Mascarell, diputat d'Hisenda i Innovacióen en la seua visita a Xàtiva

El diputat d’Hisenda i Innovació de la Diputació de València, Vicent Mascarell, ha visitat les oficines de Gestió Tributària de l’entitat provincial a Xàtiva. Es tracta d’una de les primeres preses de contacte que realitza al territori com a nou diputat amb l’objectiu de conèixer de primera mà els serveis oferts per l’ens que es troba en una fase de renovació i millora de les oficines, incorporant, a més, les noves tecnologies.

La Diputació va a entrar a més en una renovació per tal de facilitar els recursos públics per als Ajuntaments, agilitzant la burocràcia i facilitant les subvencions per donar-los major autonomia.

L´alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha agraït a Mascarell la seua visita a una oficina fonamental per a la ciutat ja que el servei de recaptació de l’Ajuntament està delegat en la Diputació.

A més de diputat, Vicent Mascarell és també regidor de Turisme i Platges a la ciutat de Gandia.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.