NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Conselleria anuncia una inversió de 5 milions per donar una solució definitiva al col.lector

El col·lector d'Ontinyent ha estat reparat d'urgència però ara es busquen mesures definitives que eviten futures incidències

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha anunciat la fi dels abocaments al riu Clariano a Ontinyent provocats pels danys que van patir els col·lectors de la depuradora Ontinyent-Agullent durant la gota freda.

Mollà s'ha desplaçat a Ontinyent per a supervisar les obres de reparació dels col·lectors danyats per la DANA. Una visita en la que ha estat acompanyada de l'alcalde i els regidors de Medi Ambient i Serveis Municipals,  

La consellera ha valorat el treball del personal tècnic, així com la col·laboració de l'Ajuntament, per a dur a terme les obres que han permès solucionar d'urgència els col·lectors de la depuradora Ontinyent-Agullent i posar fi als abocaments al riu Clariano.

La part més important dels abocaments ja està sent canalitzada segons ha explicat Mollà, qui ha confirmat la disposició de la Conselleria per a signar les actuacions definitives, entre les quals s'inclou la modificació del traçat del col·lector urbà d'Ontinyent per a evitar futures afeccions i millorar la integració paisatgística.

Mollà ha garantit la inversió d'uns cinc milions d'euros de l'Administració autonòmica, i ha assegurat que sol·licitarà també els recursos que siguen competència de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per donar una solució definitiva

Una comissió mixta, formada per tècnics de l'Entitat de Sanejament (*EPSAR) i de la Diputació de València, a través de l'empresa mixta Egevasa, s’ha reunit aquest dijous per a treballar sobre les actuacions que es desenvoluparan en els pròxims mesos.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.