NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els pensionistes de Xàtiva es reuneixen en assamblea

Ofereixen una xerrada informativa i criden als pensionistes de la comarca a sumar-se a la concentració del 16 d'octubre a Madrid

La Plataforma en defensa de les pensions publiques de Xàtiva s’ha reunit aquest dijous per a informar a la ciutadania sobre la situació actual de les pensions i per a fer una crida a l’assistència a la manifestació convocada en Madrid per al 16 d’Octubre

Els pensionistes de tota Espanya es reuniran a la capital, primer a la Porta del Sol i després enfront del Congrés dels Diputats, amb l'objectiu de que la Coordinadora Nacional de pensionistes siga rebuda i escoltada pel Govern, i forme part integrant de les negociacions.

Un viatge que els pensionistes de Xàtiva realitzaran en autobús fins a un punt d’encontre on convergiran també  tots els participants dels municipis que han iniciat marxes a peu per a reivindicar l’estat de les pensions com es el cas dels pensionistes  d'Andalusia i del País Basc que realitzaran a peu un recorregut de més de 600 quilòmetres per als primers i de més de 300 per als segons.

Davant aquesta situació els pensionistes no cessen de protestar precisament perquè el Govern prenga mesures. La seua màxima és que "pugen les pensions conforme a l'Índex de Preus al Consumidor (IPC) i que hi haja una pensió mínima de 1.084 euros al mes.

130 mil millons d’euros es la factura que generen les pensions a Espanya. Unes dotacions que pujen al voltant d’un 5% any rere any, degut a l’increment de l’esperança de vida. No obstant això, els pensionistes troben factible l’increment de les mateixes i es reivindiquen sobre tot, per a aconseguir que les futures generacions puguen disfrutar d’elles en unes condicions dignes.

Uns pensionistes que no sols es reivindiquen pels seus drets si no que també lluiten perquè el Salari Mínim Interprofessional (SMI) siga com a mínim de 1.200 euros i que es donaran cita a Madrid el pròxim 16 d’Octubre front a la Porta del Sol i al Congrés.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.