NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Arriba a l'Albereda Jaume I la Fira Outlet d'Adexa

La 27 edició bat record d'inscripció i oferirà novetats com els productes per a la llar o la disposició de dos Food Trucks

Xàtiva ha acolli la presentació de la Fira Outlet d’Adexa, que tindrà lloc entre el 3 i el 6 d’octubre a l’Albereda. Es tracta d’una consolidada cita comercial a la localitat i a la comarca, que enguany arriba a la 27º edició.

Es tracta d’una proposta fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament i ADEXA que te com a objectiu dinamitzar al màxim el sector comercial de la ciutat.

En la Fira Outlet d’aquest any s’ha incrementat la participació, amb prop de 60 expositors, i també s’ha ampliat la varietat del producte. A més de la moda i el calçat s’oferiran productes de decoració, electrodomèstics o articles de la llar entre d’altres. Com a novetat, aquest any hi haurà també dos food trucks que donaran servei tant als participants com als visitants de la Fira.

Respecte al programa d’activitats, el divendres dia 5 a les 17:30h hi haurà una exhibició a càrrec de l’Associació Acrodance i a les 19:30h tindrà lloc en col·laboració amb la secció d’Hostaleria l’activitat AdexArte, en la que una experta realitzarà unes classes per a aprendre a pintar un quadre amb posterior sopar a l’establiment, tot per un preu de 20 euros.

El dissabte, a les 11h es realitzarà l’exhibició de boixets a càrrec de Fil per randa i a les 12h Jorge Fuset portarà a terme una exhibició canina. La vesprada del dissabte conclourá a les 18h on Mickey i Minnie Mouse coneixeran als més menuts amenitzant la visita amb una xaranga. D’altra banda també hi haurà animació infantil tots els dies excepte el diumenge dia 6, per coincidir amb la cavalcada del ninot infantil.

Des de l’organització informen que un any més s’han batut rècords d’inscripció, cobrint el 100% de les places, quedant-se inclús comerciants sense poder participar. A més des de ADEXA han remarcat que el 90% dels participants són de Xàtiva i la comarca però que també s’han rebut demandes per part de comerços procedents de localitats com Saragossa o Ciutat Real.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.