NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Comerç IN llança una campanya mediambiental per als escolars de la localitat

Reparteix àlbums de croms als col.legis en un concurs, que repartirà suculents premis entre els xiquets i xiquetes que aconseguisqen completa-lo

Des de el proper dilluns i fins al 25 d’Octubre, coincidint amb la Setmana Contra el Canvi Climàtic, l’associació de comerciants Comerç IN d’Ontinyent regalarà àlbums i croms de superherois als escolars dintre 5 i 11 anys per conscienciar-los sobre el reciclatge.

Aquesta iniciativa que compta amb el suport de l’Ajuntament, l’empresa Reciclatges Guerola i la Generalitat Valenciana. El objectiu principal d’aquesta es conscienciar i fomentar actituds i valors ambientals vinculats a reduir, reutilitzar i reciclar. Al mateix vol promoure la responsabilitat entre els menuts i el sector comercial, per tal de fomentar el comerç de proximitat.

A tal efecte, es repartirà en tots els col·legis de la ciutat àlbums de croms a completar i sobres que contenen 5 croms. Per a completar l'àlbum es necessita un total de 45 croms, havent els xiquets i xiquetes d'anar a buscar els croms restants en els comerços i serveis In indicats en l'àlbum, on hi haurà cartells amb eco consells per a conscienciar a la ciutadania.

La regidora de Medi Ambient, Sayo Gandia, mostrava el suport de la seua regidoria i de la regidoria de Comerç que coordina Pablo Úbeda afirmant que els comerços també es veuen afectats pel canvi climàtic.

Des de l’empresa Reciclatges Guerola, mostraven també el seu suport a iniciatives com aquesta assenyalant que  promoure el reciclatge de forma explicativa és fonamental.

A través d'una història on els protagonistes són 2 superheroïnes i 1 superheroi ,la Capitana Tramuntana, Nora La Recicladora i Aithor El Reutilitzador, l’activitat anirà aparellada a la realització de tallers a les escoles sobre reciclatge, i el sorteig de 5 patinets entre tots aquells i aquelles que completen l'àlbum, realitzen almenys 4 dels 7 reptes indicats al mateix i el presenten a la seu de Comerç IN d’Ontinyent.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.