NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Mancomunitat organitza 3 encontres en Xàtiva, El Genovés i Vallada, per a difondre l'Estatut d'Autonomia

Una iniciativa que compta amb la participació de l'Associació de Juristes Valencians que pretén recuperar el dret foral Valencià.

Amb el títol “Dret Foral Valencià: reivindicació històrica d'una necessitat actual” ahir Xativa va donar inici, a la seu de la Mancomunitat de la Costera, un cicle de conferències i col·loquis organitzats per aquesta entitat amb la col·laboració de l'Associació de Juristes Valencians.

Per a dur a terme tals actuacions s’ha reunit un grup de destacats acadèmics i professionals experts en la matèria. En el cas de Xàtiva, la conferència inaugural ha comptat amb D. José Bonet Navarro, catedràtic de Dret Processal de la Universitat de València i José Ramon Chirivella, president de l'Associació de Juristes Valencians.

El propòsit d’aquests encontres és la difusió de l'Estatut d'Autonomia i la recuperació i divulgació del dret foral civil valencià, per tal que siga coneguda per la societat civil. Una tasca en la que la comarca de la costera esta molt implicada

El president de la Associació de Juristes de Valencia ha demanant la col.laboració política al parlament valencià per a aconseguir aquest dret civil  de la foralitat del que gaudeixen 15 milions d’espanyols

Posteriorment el municipi de El Genovés acollirà el 16 d’octubre,  les ponències de D. Juan Añon, i D. José Morgan García, tots dos advocats.

Finalment, Vallada també es suma a aquestes jornades el dijous 17 d’octubre. En aquesta ocasió es comptarà amb els ponents D. Federico Arnau, professor de Dret Civil de la Universitat Jaume I de Castelló, i novament amb el president de l'Associació de Juristes Valencians.

Unes ponències i col·loquis potenciats per la Mancomunitat de Municipis Costera- Canal que pretén continuar la tasca de conscienciació al voltant de tot el territori.

Cal fer esment específic en l’essència d’aquest col·lectiu de juristes valencians, que va nàixer el 25 d'abril de 2013 amb la finalitat de contribuir, des d'una perspectiva jurídica, a la defensa dels interessos i aspiracions de la societat valenciana. Un col·lectiu que pretén ser un fòrum  d'encontre per a tota classe de professionals del dret per tot el territori valencià.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.