NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Inauguració de l'exposició

Amb motiu del Dia Mundial del Turisme i com cloenda de l'Any Segrelles

L’Ajuntament d’Albaida ha celebrat el Dia Mundial del Turisme inaugurant l’exposició “Segrelles i la promoció turística” a la Tourist Info, ubicada al Palau dels Milà i Aragó; una mostra interessantíssima que serveix, a més per a clausurar l’any dedicat al gran pintor albaidí, José Segrelles, en el 50 aniversari de la seua mort. En ella podem contemplar una col·lecció de cartells i postals que el pintor va realitzar en 1926 per a la Companyia Espanyola de Turisme, CET. Les obres pertanyen a col·lecció particular de la família Colominas.

Aquesta és, per tant, una oportunitat única per acostar-se als primers passos que serviren per escriure la història del turisme en Espanya i és que la CET era representant d’importants companyies de navegació estrangeres i d’agències internacionals, a més de comptar amb oficines pròpies a les principals ciutats espanyoles i de disposar d’autocars per excursions i d’intèrprets uniformats a les fronteres. Els propietaris de companyies de transports van contractar dibuixants i pintors per plasmar els atractius del viatge i dels mitjans de locomoció a través dels cartells publicitaris, i Segrelles va ser un d’ells amb els colors vius i alegres que el caracteritzen. Va retratar Montserrat; la Alhambra; la mesquita de Córdova; la catedral de Santiago o aquest que representa Espanya amb la maja vestida i al fons El Escorial.

 

 

A més a més l’Ajuntament també ha programat visites guiades gratuïtes als diferents recursos turístics de la localitat. El divendres 4 d’octubre hi ha concert a la Casa Museu Segrelles; el dissabte 5 a les 11.30, visita guiada al Museu Internacional de Titelles i a l’exposició permanent de Betlems i Diorames. El diumenge, visita guiada al campanar amb toc manual i a l’església de l’Assumpció; diumenge 13, taller de construcció de titelles de vareta amb el titellaire Edu Borja; diumenge 20 d’octubre, taller de construcció d’autòmats. Aquesta exposició de Segrelles romandrà oberta fins al 27 d’octubre.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.