NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Ajuntament i el clúster Innovall impulsen un Observatori d'Innovació

Estudiarà aplicar solucions innovadores en la ciutat

L’aposta per la innovació que ve fent Ontinyent dóna un nou pas endavant i ara presenta l’Observatori d’Innovació que estudiarà com aplicar solucions innovadores a les necessitats de la ciutat amb la col·laboració del Clúster Innovall.

La col·laboració públic-privada torna a ser fonamental per tal de resoldre els reptes socials d’una ciutat tamany mitjà com és Ontinyent.

A tal efecte es plateja un calendari d’accions que començarà amb una primera fase d’estudi i estadística.

Aquest és, a més, un projecte pioner a ciutats mitjanes on la ciutadania pot tenir la mateixa qualitat de vida que en les grans ciutats.

Són set les àrees en què està previst treballar i que derivaran en projectes concrets: Salut, canvi demogràfic i benestar; Economia i emprendedurisme sostenible; Energia segura, neta i eficient; Transport intel·ligent sostenible i integrat; Educació; Acció pel clima, eficiència de recursos i matèries primeres i Societats inclusives.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.