NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Exhibició d'Enduro Solidari a benefici de Càritas Gandia

Acte inclòs en la Fira i Festes

L’associació esportiva Espartanos Endureros ha celebrat la III Exhibició d’Enduro Solidari dins dels actes de la Fira i Festes de Gandia. Durant tot el matí del dissabte molts foren els aficionats que s’aproparen fins el circuit Salvador Sanchis, al polígon Benieto per gaudir d’aquesta modalitat de trail de muntanya, amb moto. Enguany l’entitat social beneficiària fou Càritas Gandia en l’any del seu 50 aniversari. A més de vore l’exhibició, els assistents van poder col·laborar amb un esmorzar que va incloure rifa per un preu simbòlic de sis euros.

L’acte, on participaren part dels membres de l’associació, així com enduristes d’altres comarques veïnes, com la Ribera o la Marina, va comptar amb el recolzament de Dani Albero, primer motociclista diabètic en competir al ral·li Dakar.

I per a gaudir d’aquest esport, de l’endur un gran circuit va recrear les dificultats que es poden trobar en la naturalesa i muntanya.

L’esdeveniment va comptar amb el recolzament de l’Ajuntament de Gandia i el patrocini de l’Associació d’Empresaris Ciutat del Transport, Cadersa, Cristalleria Gandi, Kamiseto Sport, Ducal Impressors, Logipalm, Barbacoas Al Punto, Restaurant Gran Torino, Vicente Ferrer Yamaha Concessionari Oficial, Moto Racing Gandia i Concessionari Oficial Honda Moto.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.