NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gran èxit de públic i de participació en la Fira Comercial de Canals

Més de 50 establiments i serveis participants

Canals ha acollit la segona Fira afluència de gent a les diferents carpes. Tot el que fins a ella es va apropar va poder gaudir de més de 50 empreses que oferiren les millors ofertes en tot tipus de productes, sobretot roba de dona, també de xiquet i de llar, moda esportiva; mobiliari i decoració; joieria o serveis. La fira està impulsada des de la regidoria de Promoció Socioeconòmica amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris Associem de Canals.

L’esdeveniment no només té com objectiu la venda de productes, sinó també construir relacions amb els clients i efectuar nous contactes comercials.

A més de l’activitat comercial, la fira va oferir entreteniment per als més menuts amb castells inflables; una ludoteca amb jocs gegants; taller de reciclatge i de robòtica. També va haver música i animació. Aquesta és una fira que funciona però tot i així es vol millorar.

La Fira una vegada més es va ubicar en l’Avinguda Vicent Ferri, eix vertebrador de la localitat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.