NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Albaida rebaixa els impostos en 2020

Tant l'IBI com el de vehicles

El ple municipal d’Albaida ha aprovat una reducció d’impostos que entrarà en vigor en 2020. La proposta que parteix de l’equip de govern ha estat ratificada per totes les forces que han votat a favor de manera unànime a la moció. Segons ha explicat l’alcalde, Josep Albert,  “l’objectiu és que les veïnes i veïns de la ciutat siguen partícips de la millora en la situació econòmica del seu Ajuntament al mateix temps que se’ls agraeix l’esforç compartit durant aquests anys per a poder reduir el deute municipal i endinsar-nos en la senda de l’estabilitat econòmica”.

L’acordat al plenari municipal suposa la rebaixa lineal del tipus impositiu de l’IBI en 2020 un 5 %, i un altre 3% addicional en 2021. A més, establirà mesures de beneficis fiscals amb un muntant total del 2% de la recaptació, a empreses i professionals ubicats en immobles d’Albaida que generen ocupació estable, suposant un total de rebaixa de la recaptació d’un 10%. Una altra taxa que es veu beneficiada d’aquesta reducció és la de vehicles en un 2,5% en 2020 i un altre 2,5% en 2021, que completarà un paquet de mesures fiscals que es consideren de justícia social i que ha estat amplament demandada per la ciutadania. 

No obstant l’aplicació d’aquestes mesures, que suposaran una menor càrrega d’amortització de deute a l’any, el govern municipal ha obtingut compromisos del Govern de la Generalitat Valenciana per a ser inclòs dins del programa de reducció del deute de les entitats locals que l’executiu valencià està elaborant i que suposaria una amortització anticipada del deute de prop de 2 milions d’euros en els propers 4 anys. Aquesta mesura permetria acomplir amb l’objectiu marcat de reducció del deute per baix del 110% a finals de 2021.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.