NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El conseller Marzà visita el remodelat CEIP Cervantes de Gandia

El Pla Edificant inverteix 22 milions d'euros a la ciutat

El conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, ha visitat el CEIP Cervantes de Gandia, un dels 7 centres de nova construcció que s’han obert aquest curs i que ha permès a més de 2.000 estudiants disposar d’aules dignes.

Les obres d’adequació i ampliació ha suposat una inversió de 2,5 milions d’euros el que s’ha traduït en un centre nou de dues línies de 450 places escolars amb 6 unitats d’Infantil, 12 de Primària i un menjador escolar amb capacitat per a 250 places en dos torns. Unes millores que han aconseguit recuperar més de 70 alumnes.

El Pla Edificant es troba a ple rendiment a la ciutat de Gandia ja que s’ha delegat en l’Ajuntament més de 22 milions d’euros d’inversió en la millora, ampliació i rehabilitació de 13 centres educatius.

Seguidament el conseller es traslladaria a l’IES Veles e Vents al Grau de Gandia per conèixer les experiències innovadores d’optimització dels recursos per a la inclusió educativa que desenvolupa el centre.

En l’IES Veles e Vents, el pla Edificant invertirà 1,3 milions en la construcció d’un nou aulari i en la reparació de cobertes.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.