NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Olleria obri la piscina coberta als estudiants de Batxillerat

Per fomentar l'esport i dinamitzar aquesta instal·lació

Amb l’objectiu d’incentivar l’esport i els hàbits de vida saludable entre els més joves, l’Ajuntament de l’Olleria encetava ahir el conveni signat amb els centres educatius de la localitat. En aquest cas foren els alumnes de segon de Batxillerat de l’IES Vermellar els que, aprofitant les magnífiques instal·lacions de la piscina coberta canviaren les aules pel bany.

Una optativa molt ben rebuda pels mateixos alumnes. Aquesta és, per tant, una manera excel·lent d’optimitzar una instal·lació molt ben cuidada i explotada. I és que les activitats que ací es poden realitzar són innumerables, tant en sec a la seua sala multiactivitats com d’aigua amb cursos, aquagym, bany lliure, terapèutic, pre o post-part... que abasten totes les edats des dels 0 als 16; adults i tercera edat. I ample és també el seu horari; de dilluns a divendres de 7 menys quart a deu de la nit i dissabtes de 9 a 2. A banda, l’Ajuntament ha llançat una oferta a partir d’aquest octubre reduint a la meitat la quota durant un trimestre. Una manera més de dinamitzar la piscina coberta de l’Olleria.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.