NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Mónica Oltra es reuneix amb l'equip de serveis socials de l'Ajuntament d'Albaida

Visita el solar del futur Centre de Dia d'Alzheimer i la residència

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha visitat el municipi d’Albaida per a mantenir una reunió amb l’equip dels serveis socials de l’Ajuntament i donar així resposta a les necessitats i l’atenció als sectors de la societat més vulnerables com serà el nou centre de dia per a persones amb malaltia d’Alzheimer, projecte conjunt de l’Ajuntament, Caixa Ontinyent i Afmava. La vicepresidenta ha felicitat la gran tasca realitzada per aquest equip en l’execució d’expedients amb prop del 90% de les persones en situació de dependència ateses.

El centre de dia comptarà amb una capacitat per a 50 persones i disposarà d’amples instal·lacions i espai a l’aire lliure. Una volta finalitzades les obres, la conselleria finançarà l’equipament del  mateix i el manteniment de les places.

Oltra també visitaria la residència per a persones majors en situació de dependència Nostra Senyora del Remei on ha anunciat l’ampliació del centre.

La vicepresidenta també ha mostrat el seu recolzament a la campanya “La dona i la festa” posada en marxa en Albaida amb motiu de les festes patronals.

Una visita, per tant, molt profitosa amb l’objectiu de millorar instal·lacions i la qualitat i benestar dels seus residents.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.