NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Mónica Oltra visita el CEAM d'Ontinyent

I felicita a l'Ajuntament pel Premi d'Innovació en matèria de serveis socials

El CEAM d’Ontinyent, Centre Especialitzat d’Atenció a Majors rebia el dimecres per la vesprada la visita de la vicepresidenta de la Generalitat i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra al marc de la setmana en que es celebra el Dia de les Persones Majors i el mateix dia en què l’Ajuntament d’Ontinyent era distingit amb el premi a la innovació en matèria de serveis socials pel projecte Reinicia’t. Un premi que recompensa el treball fet en aquesta àrea i recolzat pel Govern del Botànic que ha passat de destinar 90.000 en 2015 a mig milió en aquest 2019.

La vicepresidenta va recorre les instal·lacions i va departir amb els usuaris del CEAM destinat a les persones majors de 60 anys que gaudeixen de tot tipus de serveis i activitats que milloren les seues condicions físiques i psíquiques i retarden l’aparició d’incapacitats associades a la seua edat.

La vicepresidenta també va fer balanç dels primers mesos de funcionament de la residència per a persones amb diversitat funcional intel·lectual d’Ontinyent, gestionada per l’Institut Valencià d’Acció Solidària Sanitària, IVASS i depenent de la Conselleria, qui també va equipar les instal·lacions. La va qualificar com la joia de la corona per la seua modernitat, per comptar amb una ràtio òptima de personal i per haver cobert part de la demanda. Per a Oltra aquest és el model que es vol estendre a la resta de la Comunitat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.