NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El 775 aniversari com a Vila-Reial comença el 9 d'octubre

Al voltant del Dia dels Valencians s'ha preparat un gran ventall d'activitats

El 9 d’octubre, Ontinyent inicia la commemoració del seu 775 aniversari com a Vila-Reial, efemèride que es perllongarà fins al 25 d’abril, dues dates molt assenyalades per als valencians. El tret d’eixida es farà coincidir amb el Ple Extraordinari del dia de la Comunitat que tindrà lloc a les 12.30 i on, entre altres, s’homenatjarà als alcaldes dels 40 anys de democràcia; com sempre l’acte anirà precedit d’una gran desfilada cívica des de la Plaça Major.

Però a més l’Ajuntament ha previst tot un seguit d’activitats al voltant del 9 d’octubre que comencen aquest mateix diumenge amb una partida professional de Pilota Valenciana a les 11.30.

El dimarts 8 d’octubre, la programació es reprèn amb dos espectacles de la prèvia del VIII Festival de Circ i Teatre, prevista per a setembre però que es va haver d’ajornar per les pluges. Seran a les 19:30 i 22:30 i dimecres a les 18.30 i 20 hores.

Finalment dimarts 15 d’octubre a partir de les 19.30 hores hi haurà tres conferències a la Casa de Cultura dins del VI cicle d’homenatge al magistrat Vicent Lluis Montés. També es recorda que fins a l’11 d’octubre es pot visitar a la Casa de Cultura l’exposició “Memòria del Regne”, dedicada al 600 aniversari de la Generalitat Valenciana.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.