NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Policia Nacional celebra els Àngels Custodis

Amb el lliurament de distincions i anuncis importants

La Policia Nacional de Xàtiva ha celebrat el dia dels seus patrons, els Àngels Custodis com ve sent ja tradicional, primer amb una litúrgia a l’església de Sant Francesc oficiada per l’abat José Canet i posteriorment amb l’acte institucional en la Casa de Cultura que servia, a més per donar la benvinguda al nou inspector cap José Antonio Martínez. En la seua intervenció, a més de recordar que la taxa delictiva es manté similar a la del passat any i molt per baix de la mitjana nacional, Martínez anunciava l’ampliació de la Unitat de Família i Dona, UFAM, amb personal especialitzat per tal de recolzar a les víctimes.

En l’acte es va distingir a les persones pertanyents als cossos i forces de seguretat per la seua entrega, dedicació i professionalitat en l’exercici del seu treball. Entre els guardonats es troben l’agent de la Policia Local, Pablo Emilio Rodríguez; l’Inspector de la Policia Nacional i Cap del Grup de Seguretat Ciutadana, Juan Antonio Botías; el Policia Nacional del Grup de Seguretat Ciutadana, Vicente Joaquín Chambó;el Policia Nacional del Grup Ooperatiu Local, Adán Jesús Rocío. A més a més, se li ha atorgat la Creu a la Dedicació al Servei Policial durant 25 anys al Subinspector Ismael Navarro, així com la Creu al Mèrit Policial amb distintiu blanc per a l’oficial Javier Rodríguez i els policies Cédric Benito i Antonio Manuel del Pino, destinat actualment en Canàries.

L’alcalde, al seu discurs, també apuntava a la remodelació de la Comissaria de la Policia Nacional de Xàtiva.

Durant l’acte també s’ha dipositat un ram de flors davant la imatge dels Àngels Custodis per tal de recordar als Policies morts en acte de servei. La celebració va incloure un àpat servit al pati de la instal·lació cultural.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.