NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La ciutadania acudeix en massa a la presentació de la campanya "Aigua d'Ontinyent"

Es lliuraren botelles de vidre amb l'emblema i es va poder vore el documental "Les veus de l'aigua"

Es van superar les expectatives i l’assistència fou massiva en la presentació de la campanya  “Aigua d’Ontinyent: per a beure, per a viure” impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent i l’empresa gestora de l’aigua potable EGEVASA que tenia lloc al Palau de la Vila. Una campanya que s’encetava de la millor manera possible: involucrant a la població fent-los sentir orgullosos de la qualitat de la seua aigua per fomentar el seu consum a més de llançar un missatge clar en favor del medi ambient i la reducció dels envasos de plàstic, motiu pel qual es van lliurar botelles de vidre amb l’emblema Aigua d’Ontinyent.

En l’acte es va poder visionar el documental realitzat amb motiu de la campanya “Ontinyent, les veus de l’aigua”.

I és que la qualitat sanitària de l’aigua d’Ontinyent està fora de dubte ja que compta amb la certificació de qualitat 9001 plenament vigent. En 2019 s’han fet 142 anàlisi, alguns dels quals inclouen més de 200 paràmetres.

La campanya inclou el repartiment gratuït de més de 3500 botelles i gerres de vidre reciclat i cantimplores de metall, acompanyades d’un tríptic on es mostren les raons per a beure aigua de l’aixeta, una comparativa dels costos i beneficis associats al consum d’aigua envasada.

La iniciativa emmarca moltes altres accions com rutes visites, conferències i tallers on l’aigua, el reciclatge i la sostenibilitat són els principals protagonistes.

Aquesta campanya s’emmarca dinis un dels objectius de Desenvolupament Sostenible establers per l’ONU en l’Agenda 2030, concretament l’objectiu número 6 que es refereix a l’aigua neta i el sanejament.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.