NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Festes Patronals i de Moros i Cristians Atzeneta d'Albaida 2019

concentrades entre el 13 i el 22 de setembre

Atzeneta d’Albaida ha celebrat les festes patronals i de moros i cristians concentrades entre el 13 i el 22 de setembre. Però ha comptat amb propostes prèvies a les festes com la tradicional fira d’artesania que enguany arribava a la 11ª edició. Aquest municipi amb gran tradició dedica la primera setmana forta de les festes als Moros i Cristians. Una entrada la de enguany que va estar passada per aigua però en la que van participar el 100% de les filaes. Amb la tradicional hissada de banderes Atzeneta es bolca en les celebracions religioses. El dia del patró Sant Mateu va ser una jornada carregada d’actes lúdics com el de la paella gegant. Unes festivitats en els que també son protagonistes la Verge del Rosari i al Crist de la Fe. Un Crist que any rere any congrega a mes de 2000 persones vingudes de tota la comarca en la multitudinària pujà a l’ermita que porta el nom del Santissim, i on la imatge descansa durant tot l’any.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.