NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

S'aprova l'expropiació dels locals del monestir de Santa Clara per a la construcció del Palau de Justícia

Es farà avanç que finalitze 2019

El ple ordinari, celebrat el passat dissabte a l’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat les expropiacions dels locals annexos a l’Antic convent de Santa Clara, una acció que permetrà donar pas a la construcció del futur Palau de Justícia i on la Conselleria ha registrat un pressupost de 5,8 milions d’euros. Amb el vot favorable del PSPV-PSOE, Ciutadans i Xàtiva Unida s’inicia així l’expedient de licitació de les obres, després d’arribar a un acord amb el propietari.

A més, l’expropiació es farà abans que finalitze el 2019 per dur a terme els tràmits el més aviat possible.

Al mateix temps, el plenari ha donat llum verda a la resta d’expropiacions, entre les quals es troba la Cessió a la Conselleria de Sanitat dels terrenys per ampliar el pàrquing de l’Hospital Lluís Alcanyís, una proposta necessària per a descongestionar l’estacionament amb l’obertura d’un nou accés d’aparcament a la zona darrera del centre.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.