NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Col·legi Oficial d'Arquitectes programa una visita a l'edifici modernista de la fàbrica Manterol

Amb motiu del dia mundial de la Arquitectura

Amb motiu del Dia Mundial de l’Arquitectura, el Col·legi Oficial d’Arquitectes de la Comunitat Valenciana ha organitzat entre l’1 i el 7 d’octubre una setmana amb una trentena d’actes que han visitat edificis de la comunitat amb cultura arquitectònica.

En concret, la capital de la Vall d’Albaida acollia el divendres 4 d’octubre, de matí, un recorregut per l’edifici de les oficines de la fàbrica de Manterol.

Les oficines d’aquesta industria ontinyentina es va traslladar aproximadament  a l’any1972 a les afores de la ciutat per necessitat d’ampliació

Una construcció nascuda de l’esplendor industrial tèxtil que vivia Ontinyent als anys 80 i que en 1985 va rebre un premi del Col·legi d’Arquitectes com a millor edifici industrial de la Comunitat Valenciana.

Aquest tipus de construccions que perduren a les ambicions que els van crear son el reflecteix del moment social d’aquella època però, a demès, serveixen de nexe d’unió entre les futures generacions.

Altres construccions s’han visitat a les nostres comarques com el Palau dels Borja de Gandia o el Palau Comtal de Cocentaina. A més, el Colegi d’Arquitectes ha organitzat una exposició per a commemorar el 40 aniversari de premis arquitectònics

A més, enguany l’edifici Merín de Concentaina, construït en 1930 rebrà la placa Docomomo, una organització internacional creada en 1990 per a ‘inventariar, divulgar i protegir el patrimoni arquitectònic del Moviment Modern.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.