NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Majors actius duplicarà les places dels viatges culturals per al 2020

Per a potenciar l'envelliment saludable entre els majors de 55 anys

“Majors Actius”, la programació impulsada pel govern d’Ontinyent per a potenciar l’envelliment saludable entre els majors de 55 anys, duplicarà el pròxim any les places per als viatges culturals a les localitats veïnes degut a la seua demanda.

El pressupost del projecte consolidat passarà de 17.000 a 33.000 euros per al 2020 i es centrarà, sobretot en l’adaptació als llocs visitats per part dels majors. En aquest sentit Novelda, la “Ruta dels Monestirs” al terme d’Alfauir i Sagunt seran els tres destins previstos, on es garantitzaran el màxim nombre de places.

Els majors d’Ontinyent també tindran al seu abast d’octubre a desembre una programació municipal amb diverses activitats culturals. D’aquesta manera, “Majors Actius” vol donar continuïtat i anar millorant per potenciar un envelliment de la ciutadania actiu i saludable.

A més d’ampliar aquest programa, l’Ajuntament treballa en altres nous per als majors que no estan tan actius per les seues dificultats.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.