NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Jorge Rodríguez valora positivament els primers 100 dies del govern

Agraeix l?actuació de les forces de seguretat i destaca el treball de les regidories

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat la resposta enfront de la DANA com «el major repte» dels primers 100 dies del nou govern d'Ontinyent.

Rodríguez ha repassat el gran treball de les forces de seguretat, dut a terme «des del minut zero» en què es va deslligar la DANA. Una gota freda que va portar a Ontinyent la «pitjor tempestat» registrada mai en la ciutat.

Des del govern assenyalen que una vegada passada la situació d'emergència, i mentre es treballava en la posada en marxa en la Casa de Cultura l'oficina d'informació per a les persones afectades, es va haver d'atendre una altra situació derivada de les pluges

Si bé l'atenció a l'històric temporal de pluja ha sigut la principal fita d'estos 100 dies, l'alcalde destacava que des del govern d'Ontinyent s'ha posat en marxa o completat moltes de les actuacions previstes en el programa electoral.

L'alcalde també ha mencionat altres adequacions i ha anunciat que el projecte definitiu de la recuperació de les Muralles i millora de l'accessibilitat del barri de la Vila està a l’espera de l’aprovació del Ministeri per a iniciar-se en 2020

A més, en les últimes setmanes s'ha dissenyant la posada en marxa de l'Oficina de Subvencions Concedides i s'ha identificat fins el 9 actuacions en diferents àmbits socials.

En promoció econòmica, s'ha creat el Xec Innovació i l'Observatori de la Innovació; s'han aconseguit dos subvencions per a digitalitzar el comerç urbà i s'ha participat en l'última fira del tèxtil a Madrid.

En matèria d'Igualtat, s'ha constituït el Consell de les Dones i s'està treballant per a crear un punt violeta en la biblioteca. A més es vol que els pròxims pressupostos municipals estiguen enllestits amb perspectiva de gènere.

La celebració del 775 aniversari com Vila Reial, el previ del Festival de Circ i Teatre o la consolidació d'un programa de teatre i música estable amb una gran resposta del públic són altres iniciatives municipals desenvolupades estos mesos.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.