NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'últim dia de Fira

Exhibició de munta i doma, actuació de Canta Canalla i homenatge a pilots subcampions de la C.V

Una gran exhibició hípica, per als menuts l’actuació de Canta Canalla i un gran parc infantil o l’homenatge a tots uns campions de velocitat pertanyents al club Locosxlamoto... va fer que en la visita del diumenge a la Fira Comercial i Gastronòmica de la Pobla del Duc no hi haguera temps per a avorrir-se.

Pel matí, els aficionats al món del cavall acudiren al camí de Ronda a les onze i mitja per contemplar la gran exhibició de munta i doma on genets ben experts del poble i d’altres localitats oferiren una demostració plena d’elegància amb els millors exemplars equins; en ella es donaren a conèixer diferents disciplines, sobretot d’alta escola però també de clàssica i vaquera.

 

 

Tant joves amazones com genets més experimentats demostraren un ple enteniment amb els seus equins a les diferents piruetes i passos oferts; cercle a la dreta; trot a ma esquerra; recolzament a mà dreta... un espectacle de gran bellesa que va fer les delícies del públic.

 

 

La Fira mai s’oblida dels xiquets i xiquetes i per a ells es programaria, per segon any consecutiu, l’actuació del grup “Canta Canalla” que compta entre els seus membres amb un veí del poble, Ferran Bataller i que tenia lloc al carrer Nou. Canta Canalla es caracteritza per fer una música familiar on qualsevol estil té cabuda. A la Pobla del Duc presentaren el seu últim treball “Revolucions per minuts”.

 

 

Però no fou l’única activitat dirigida als reis de la casa i sinó miren aquest gran parc de jocs infantils, castells inflables i circuits d’activitats i obstacles que es va muntar al carrer Ausiàs March. Ací la diversió va estar assegurada i no va faltar un bou mecànic o poder jugar a futbol sense perill de lesió.

 

 

Ja per la vesprada a les set ens traslladem a la seu de Locosxlamoto, club fundat l’any 2000 de la mà de Ximo Montaner degut a la gran afició al motociclisme existent al poble. En 2006 donaren un pas endavant i s’inscriurien al Consell Valencià de l’Esport i la Federació Valenciana de Motociclisme. I per què estem ací per homenatjar a dos dels seus pilots, que en aquest 2019 han quedat subcampions al campionat de velocitat de la Comunitat Valenciana, ells són Manu Vidal en categoria 80 GP i Jordi Gorba en 80 Pro Sèries. Ambdós serien rebuts per l’alcalde, Vicent Gomar.

 

 

Ja a les vuit començaria la cercavila per la fira amb la colla de xirimiters i tabaleters Fa-Ressol. I mitja hora després a la plaça de l’Església, al mateix punt en què va començar tindria lloc l’acte de cloenda novament amb la força i la garra de la cultura popular valenciana. Les danses del grup local “Espart i Veta” serviren per posar el fermall d’or a aquesta catorzena edició.

 

 

Una fira que un any més deixa constància de la gran varietat de productes que existeixen a aquesta terra i de la seua riquesa cultural.   

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.