NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Premis 9 d'octubre 2019

Atorgat enguany a les companyies La Bicicleta Teatre i Teatre de la Lluna i al club Tennis Taula

Xàtiva celebrava ahir, com és tradició, la festivitat del 9 d’octubre en la Porta de l’Aljama ubicada en l’ermita de Sant Josep i per on Jaume I va entrar a la ciutat en 1244. Un acte per a reivindicar però també per a distingir a tres entitats. En aquest 2019 els Premis 9 d’octubre foren per a les companyies teatrals La Bicicleta Teatre que ha posat fi a la seua trajectòria després de 30 anys i Teatre de la Lluna, que celebra el seu 25 aniversari i el club Tennis Taula Xàtiva; en especial al seu president i jugador, Amadeo Pla, desaparegut a mitjans de setembre. Al seu discurs, l’alcalde, Roger Cerdà, faria una crida a la unitat política social per a rellançar la ciutat i reclamaria un sistema de finançament just per a la nostra Comunitat.

L’acte finalitzaria davant l’ermita de Sant Josep amb la interpretació de l´U de Benigànim i l’actuació de la Muixeranga.

L’acte institucional s’obria amb la música de la Colla de Dolçainers i Tabaleters La Socarrà; a continuació el cantaor Manu Cháfer interpretaria “Al País de l’Olivera” d’Obrint Pas i Neus Gil varia dos versades. La Muixeranga de Xàtiva alçaria una torre abans de l’entrega de premis. Els directors teatrals, Antoni Martínez i Víctor Torres iniciaren l’ofrena de flors amb la col·locació de la corona de llorer en la Porta de l’Aljama. La segona corona fou duta pel secretari del Tennis Taula Xàtiva i el fill d’Amadeo Pla. Per part del consistori participaren en l’ofrena l’alcalde i el segon tinent d’alcalde, Ignacio Reig.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.