NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La nombrosa entrada infantil de Moros i Cristians garanteix el futur de la festa

Ahir dijous 10 d'octubre fou el moment dels més xicotets

En el dia dels valencians, la TV Comarcal oferia en rigorós directe la gran entrada dels Moros i Cristians d’Albaida, l’acte de major esplendor però no l’únic; ahir dijous 10 d’octubre fou el moment dels més xicotets; amb una entrada infantil que va deixar palès que el futur de la festa a la localitat està assegurat i garantit. Fou a partir de les 12 del migdia quan, començat des de la Glorieta fins a la Plaça Major els menuts de totes les filaes oferiren un gran espectacle; les esquadres marxaren a l’uníson; els caps guiaren els passos de les seues tropes; les vestimentes no van tenir res que envejar a les dels adults i la presència de cavalls engrandiren la desfilada.

Hui divendres el castell fester ha sigut pres per les tropes mores i cristianes amb les ambaixades que dóna de nou protagonisme als càrrecs d’aquest 2019.

Aquest fou un acte on tots els festers es lluïren però la fantasia i l’espectacle mostrat per les capitanies, la Filà Templaris i la Filà Càbiles no van tenir parangó.

Així que s’ha d’agrair el gran treball realitzat.

D’aquesta entusiasta manera, Albaida tanca les festes patronals i de moros i cristians que representen com ninguna l’essència i la seua identitat com a poble.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.