NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Horts socials al barranc de Grau

L´Olleria posarà en marxa uns horts socials al barranc de Grau i anima als veïns a visitar la zona en una jornada ecologista

L’Olleria posarà en marxa en breu uns horts socials al barranc de Grau i, de moment, s’ha portat endavant la neteja de la zona per part d’Imelsa, amb la col·laboració dels veïns que han participat en una jornada mediambiental plena d’activitats.

Les mestresses de casa han col·laborat en esta jornada on els scouts, els jubilats i els membres del grup excursionista La Rabosa Geperuda han fet possible un dia on s’ha avançat el futur projecte d’horts socials que permetrà als desocupats, als jubilats i als centres escolars gaudir d’uns terrenys on posar en pràctica les seues habilitats agrícoles.

Els interessats en convertir-se en agricultors urbans només han de passar per l’Ajuntament per a rebre informació.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.